Malzemeler
1 kilo yeşil fasulye
2 kuru soğan
2 domates
salça,tuz,2 küp şeker,
su
Yapılışı
Öncelikle domates ve soğan kabukları soyulduktan sonra doğranır.fasulyede yıkandıktan sonra doğranır tencereye önce soğan sonra fasulye sonrada domates olarak ara ara dizilir malzemelerin hepsi bu sırada konulduktan sonra bir kabın içinde 2 kaşık salça su ile açılır içine sıvıyağ ilave edilir tuzu katılır varsa eğer küçük bir sarımsak bölünmeden atılır ve tencereye dökülür en son üzerine küp şeker konulur ve pişmeye bırakılır.
4 yorum:
yazz günlerinde yapılıp yenilebilecek, sağlıklı bi yemek, ellerine sağol elfcim, sibell
teşk.ederim cnm evt bende özelikle yaz aylarında severek yaptığım bir yemek soğuk soğuk ımmm süper...
Cnm benim nefis gözüküyor ellerine sağlık.
ellerıne saglıkk harıha olmuss:)bellı yanıı.goruntu zaten 10 numero eee daha ne olsuunnn....
Yorum Gönder