5 Temmuz 2008 Cumartesi

ZEYTİNYAĞLI FASULYE

Malzemeler
1 kilo yeşil fasulye
2 kuru soğan
2 domates
salça,tuz,2 küp şeker,
su
Yapılışı

Öncelikle domates ve soğan kabukları soyulduktan sonra doğranır.fasulyede yıkandıktan sonra doğranır tencereye önce soğan sonra fasulye sonrada domates olarak ara ara dizilir malzemelerin hepsi bu sırada konulduktan sonra bir kabın içinde 2 kaşık salça su ile açılır içine sıvıyağ ilave edilir tuzu katılır varsa eğer küçük bir sarımsak bölünmeden atılır ve tencereye dökülür en son üzerine küp şeker konulur ve pişmeye bırakılır.

4 yorum:

Adsız dedi ki...

yazz günlerinde yapılıp yenilebilecek, sağlıklı bi yemek, ellerine sağol elfcim, sibell

mavi sofra dedi ki...

teşk.ederim cnm evt bende özelikle yaz aylarında severek yaptığım bir yemek soğuk soğuk ımmm süper...

Adsız dedi ki...

Cnm benim nefis gözüküyor ellerine sağlık.

Adsız dedi ki...

ellerıne saglıkk harıha olmuss:)bellı yanıı.goruntu zaten 10 numero eee daha ne olsuunnn....